VINTERBUFFÉ  

FÖRMYS TILLTUGG

·         Pepparkakor och Nötter


·         Traditionell senaps sill
·         Klassisk inlagd sill
·         Kallrökt lax med melon
·         Frisk limecreme
·         Gravad lax på ruccolabädd
·         Hovmästarsås
·         Ägg med färskskalade räkor
·         Enrisrökt korv
·         Färsk söt syrlig inlagd gurka
·         Bakad leverpastej
·         Honungsgriljerad Julskinka
·         Olika sorters senap
·         Prinsens korvar
·         Stockholmsbit´s  jul köttbullar med lingon och mandel
·         Dillkokt potatis
·         Janssons frestelse
·         Het kycklingpanna med lök i rund murkelsås
·         Rostade rotfrukter med apelsin och rosmarin och toppad med honungsvinegrette
·         Äppelsallad chevré, med rödkål, bulgur, valnötter, chilidijon och annat smått å gott
·         Charkuterifat med en salig blandning av kallskuret
·         Brie med honung
·         Vörtbröd
·         Olika sorters knäckebröd med ost och smör

Gottebord

·         Clementiner
·         Hemkokt nötig knäck
·         Blandad torkad frukt
·         Mintkarameller
·         Punschpraliner
·         Några sega gubbar
·         Choklad

                                                                                   FR. 490:-/pers                                                              
                                                                                                  
           
Tillägg på bufféen om ni önskar

Grillade revbensspjäll med pepparrotsäppelmos 40:-/pers
Lingon och chokladmousse (serveras i glas) 40:-/pers
Kaneldoftande äppelkaka med vaniljcreme 45:/pers


DECEMBERSUPÉ 

Förmys tilltugg:

Pepparkakor och Nötter

Förrätt:

Rökt lax med färskriven lime creme på bädd av skottsallad och krutonger

Varmrätt:

Kalvrostbiff serveras medklassisk murkelsås och saltbakad ugnspotatis
(Helstekt oxfilé +70:-/pers)

Dessert:

Saffranspannacotta med granatäpple och rostade mandelflarn

                                                                                                                                      FR.  470:-/pers


ÖVRIGT EXTRA

                      I priset ingår uppdukning, personal, lokalhyra, kaffe och te, städning.

Vegetariska alternativ samt allergikost måste förbokas.  En och samma meny görs i största mån till samtliga allergiker.
 

DRYCK

Välj ett obligatoriskt dryckespaket till samtliga i sällskapet!

Paket ett:
Vinglögg med påfyllning, 2 glas vin alt. 2 öl (3 enheter alkohol)
170:-/pers

Paket två:
Vinglögg med påfyllning, 2 glas vin alt. 2 öl, 1 snaps (4 enheter alkohol)
230:-/pers
 
Paket tre:
Vinglögg med påfyllning, 2 glas vin alt. 2 öl, 1 snaps, 1 avec (5 enheter alkohol)
290:-/pers
 
Paket fyra:
Vinglögg med påfyllning, 2 glas vin alt 2 öl, 1 snaps, 1 avec 14 cl drink (6 enheter alkohol)
365:-/pers

(Alkoholfria alternativ finns som saftglögg, alkoholfritt vin samt öl, de som ej önskar snaps eller t.ex avec kan byta ut det mot ett glas vin alt en öl eller julmust/loka om de önskar)
 
Byt ut glögg mot ett glas mousserande som välkomstdrink mot ett tillägg av 30:-/pers
 
Husets röda: Spring village shiraz australien                                                     
Husets vita: Spring village Chardonnayaustralien                                           
Flasköl klass III: Norrlandsguld , Mariestad                                                          
Snaps 4 cl: Hallands fläder, Aqvavit                                                     
Avec 4cl: Cognac, Baileys, Punch, whiskey       
                                            
 

ÖVRIGA TILLÄGG


Tillägg om ni önskar
Extra öppettid  1h 3500:-/påbörjad timma
Tidigare tillgång till lokal för smyckning och förberedelser av fest (max 4 pers) 500:-/påbörjad timma
Projektor med duk 1000:-
DJ med ljud och ljus upp till 4h 44000:-
Dansgolv med ljud & ljus (egen laptop) 2500:-
Trubadur som underhåller under middag med julinspererade sånger och lekar på offert       
Gycklare, trollkarlar på offert                                                                                          
Liveband pris på offert

Genomgående juldekor och julstämning i lokalen.
Julfest på ”En trappa ner” gäller Onsdag 29 November – Fredag 22 December

Minimikrav Dagtid: 40 pers. Kväll: 40-120 pers beroende på datum

Öppet tider dag: 
Sön-Ons: Start 12.00 Bar stänger 15.30 Tomt 16.00        
Öppet tider kväll: 
Sön-Ons: Start 18.00 Bar stänger 23.30 Tomt 24.00     
Tors -Lör: Start 18.00 Bar stänger 00.30 Tomt 01.00 ,     
Extra tid går att köpa till, se ovan

Alla priser exkl. moms.